реклама

реклама

На Черкащині провели тренінговий табір для спеціалістів психологічної служби та педагогічних працівників закладів освіти. Такий захід організовують вже вшосте, аби приділити додаткову увагу формуванню емоційної компетентності, профілактиці професійного/емоційного вигорання, а також програмі підготовки вчителів до розвитку життєстійкості/стресостійкості у дітей в закладах освіти. Організували табір для 25 фахівців, які попередньо пройшли спеціальний відбір. Зокрема були присутні практичні психологи, соціальні педагоги, вихователі із освітніх закладів міст Черкаси, Сміла, Городищенського, Черкаського і Чорнобаївського районів та Шполянської ОТГ.Організував таке навчання обласний центр практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

9_11_1004x753

Упродовж п'яти днів учасники опрацювали такі тематичні модулі, як «Академічні основи тренерської майстерності», «Інтерактивні технології як інструмент превентивної та профілактичної роботи», «Секрети тренерської майстерності. Скарбниця професійного досвіду», «Формування професійної команди». В рамках цих модулів тренер-координатор Тетяна Войцях, завідувач ОЦППСР, та тренер-інструктор мотузкового тренінгу Ірина Ворона, методист ОЦППСР, провели тренінги і тематичний квест, спрямовані на формування у фахівців практичних умінь організації та здійснення психолого-педагогічного супроводу осіб, які переживають психотравмуючі події або перебувають у складних життєвих обставинах; командної фахової взаємодії та налагодження міжвідомчих партнерських стосунків як з держаними установами, так і громадськими організаціями, депутатським корпусом та фізичними особами; профілактику емоційного/професійного вигорання та підвищення рівня стресостійкості у педагогічних працівників й інших учасників освітнього процесу.

15_10_1004x602

Важливим внеском в програму Тренінгового табору були й практичні авторські майстер-класи, проведені його учасниками.

Підсумовуючи результати роботи Шостого тренінгового табору, учасники презентували творчі завдання квесту: відзняті власноруч соціальні відеоролики емоційної підтримки, есе-враження тощо.

19_8_1004x753

Інформація центру практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Коментарі  

 
0 #1 С. Лавров 14.06.2018 19:33
Чо то ржу. (где мороженки и психологическая тема от представительни цы аграрной партии?)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100