реклама

реклама

Вакуленко: Прийде час, коли Клюєв буде відповідати!

Вакуленко: Прийде час, коли Клюєв буде відповідати!

«Ми схиляємося до думки, що в Черкаській області буде шість округів. Тому що кількість округів буде визначати не Тулуб (голова Черкаської ОДА – Ред.), а Клюєв (колишній перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України, а відучора – секретар РНБО – Ред.), який має вплив на ЦВК», – повідомив 14 лютого на прес-конференції голова Черкаської міської організації партії «ВО «Свобода» Михайло Вакуленко.

Як зазначив Михайло Вакуленко, Андрій Клюєв не довіряє Сергію Тулубу. Мовляв, Клюєв знає, що черкаський губернатор не здатен забезпечити перемогу по мажоритарні кандидатів від Партії регіонів.

– Їм треба сім осіб. А Тулуб не забезпечить їм перемогу. Тож Клюєв визначить в нашій області шість округів. Він продиктує волю ЦВК… Ясно що ми будемо з цим боротися і прийде час, коли Андрій Клюєв буде відповідати за ймовірний незаконний вплив на ЦВК. Але ми повинні враховувати всі реальні ситуації, – зазначив Михайло Вакуленко.

Саме тому, за словами Вакуленка, об’єднана опозиція на Черкащині готується висувати узгоджених кандидатів по одномандатних виборчих округах області, орієнтуючись на поділ на шість округів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Коропчик 15.02.2012 12:41
Вакуленко! З ким, ви будете боротися, з бабою Танею?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Руслана 15.02.2012 12:38
Михайле, а циганочку з виходом можна показати? :P :P :P Не менш цікаво, ніж твої "пісні про головне" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Кавша 15.02.2012 11:09
Якщо так,то Одарич знову на коні і стане таки нардепом. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100