реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою у скоординованій співпраці з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчих Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито керівника районного управління Держпродспоживслужби, який отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 5 тис. грн. за невжиття передбачених законодавством заходів реагування за наслідками проведеної у підприємця виїздної перевірки та сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів.

AKWJ4000

Зазначеного службовця 14.06.2018 затримано в порядку ст. 208 КПК України одразу після отримання грошових коштів біля торгівельного комплексу в м. Черкаси.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

RRZA6859

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішується питання щодо затримання в порядку ст. 208 КПК України інших осіб, причетних до цього злочину, а також повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Ван Гог 15.06.2018 08:30
Ну дуже мілкувато і натягнуто. Відчувається що сам підприємець (за підтримки доблесної поліції) біг за перевіряючим і просив взяти гроші )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100