реклама

реклама

Підрозділи Черкаського та Кіровоградського обласних управлінь поліції охорони позмагались за звання кращого з міні-футболу. Захід відбувся в м. Кам’янка Черкаської області.

IMG_0064

Про це «Прочерку» повідомили в управлінні поліції охорони Черкащини.

З метою популяризації здорового способу життя, удосконалення фізичної підготовки та зміцнення дружніх відносин між колективами підрозділів поліції охорони Черкаського та Кіровоградського УПО, відбувся товариський матч з міні-футболу.

Початку зустрічі передувала рекламна акція, метою якої було висвітлення діяльності поліції охорони, а саме забезпечення збереження майна громадян у період відпусток. Працівниками поліції охорони було розповсюджено рекламну і сувенірну продукцію та надані консультації громадянам стосовно важливості підключення охоронної сигналізації. Варто зазначити, що даний захід викликав неабиякий інтерес серед мешканців Кам’янки, особливо серед молоді.

Відкриття спортивного заходу проходило в урочистій атмосфері за участю керівників підрозділів – Василя Курятника та Володимира Луньова, а також мера міста Кам’янка Володимира Тірона та начальника Кам’янського відділення поліції ГУНП в Черкаській області Сергія Водоп’янова. Прийшли повболівати місцеві жителі та учні місцевої дитячої юнацької спортивної школи, які отримали спортивні подарунки від керівників підрозділів.

Що стосується самого матчу, то він пройшов в чесній та безкомпромісній боротьбі обох команд та завершився перемогою гостей. Але переможених в цій зустрічі не було, всі учасники змагань роз’їхались з масою позитивних вражень та домовились започаткувати нову «футбольну традицію» і зустрічатись на подібних заходах частіше.

IMG_0014

IMG_0020

IMG_0036

IMG_9895

IMG_0112

IMG_9905

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100