реклама

реклама

Учора суд задовольнив клопотання захисту обвинувачених про відвід складу суду, тож справа знову заходить на перерозподіл до Черкаського апеляційного суду. Про хід справи по вбивству Сергієнка написав у «Фейсбуці» АТОвець Олег Собченко.

«Фактично цей склад суду теж не мав шансів розглянути справу через те, що у листопаді спливає термін повноважень головуючої судді, тому рішенням про відвід я не надто засмучений. В надцятий раз, добре що при цьому нікого не випустили з-під варти і не «відвелись» в передостанній день перед запобіжним заходом.

Про колапс суддівської системи в Україні і на Черкащині зокрема я вже якось писав, не стану повторюватись. Хоча, попри все, в нашій справі бандити до цього часу за гратами», – радіє АТОвець.

В ході судового засідання також сталася суперечка між затриманими та присутніми в залі. Зі слів Собченка, підозрювані насміхалися, що в залі присутні мало активістів, проте присутні активісти відповіли затриманим у тому ж дусі.

711725_900

Нагадаємо, вже понад три роки суд розглядає справу закатованого журналіста з Корсунь-Шевченківського району Василя Сергієнка. На лаві підсудних п'ятеро підозрюваних у скоєнні злочину: Воронков, Мельник, Горбенко, Завражин та Недибалюк. Четверо з них, окрім Завражина, перебувають під вартою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 Роза Подерев’янська 15.06.2018 12:31
Що то за орангутанг в клітці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100