реклама

реклама

ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Міністерства молоді та спорту України оголошує про старт Всеукраїнського проекту «Рухайся разом».

Метою проекту є збільшення чисельності членства молодіжних національно-патріотичних громадських організацій.

DSC_8046

В рамках проекту планується відібрати 400 молодих активістів, які пройдуть навчання з метою підвищення своїх лідерських якостей, покращення навичок із формування команд та коаліцій, менеджменту у громадських організаціях, проведення адвокаційних кампаній з метою впливу на місцеву владу для більш ефективної реалізації державної політики у сфері національно-патріотичного виховання.

Навчання відбудеться у форматі 4-денного наметового табору. Проведення табору планується біля підніжжя найвищої вершини України – гори Говерла в період з 13 по 16 липня 2018 року. Традиція проведення молодіжних таборів на цьому місці і у ці дні була започаткована Молодим Народний Рухом ще у 90-х роках ХХ століття.

Цього року ВГО «Молодий Народний Рух» вирішив зібрати активістів зі всієї України. Щоб стати одним із учасників проекту, потрібно заповнити онлайн-заявку. Учасники проекту будуть відібрані на конкурсній основі. Після схвалення заявки, з учасником зв’яжуться координатори проекту і повідомлять всю необхідну інформацію.

Міністерство молоді та спорту фінансує оренду транспорту для доїзду учасників. Передбачається, що автобуси будуть відправлятися з міст Київ (через Житомир) , Суми  (через Пирятин та Лубни), Луцьк (через Дубно та Тернопіль), Львів, Калуш, Ужгород. Учасники з інших міст матимуть можливість доїхати до вказаних міст, або місця таборування самостійно (в такому випадку витрати на проїзд не покриваються).

Харчування та туристичне спорядження учасниками забезпечується самостійно.

Заявки приймаються до 3 липня.

Онлайн-заявка (Google-форма) – http://bit.ly/mnr2018

У разі виникнення питань можна звертатися за телефоном  0669901393 (Андрій), або пишіть на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
-4 #4 Ван Гог 19.06.2018 09:02
"Молодий Народний Рух оголошує відбір учасників на таборування біля підніжжя Говерли"...- ТАБОР УХОДИТ В НЕБО...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Павло Прибіш 18.06.2018 17:54
Цитую Питаннячко:
Що воно за чергові грантоїди - ВГО «Молодий Народний Рух»? Хто їх фінансує під вибори? Кому стало конче потрібне свіже патріотично-титушкове м'ясо?

Молодий Народний Рух офіційно зареєстрований як ВГО в 1999 році. А щорічне таборування біля Говерли проводиться молодорухівцями більше 20-ти років. Тому Ваш коментар вважаю не коректним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Питаннячко 17.06.2018 22:38
Що воно за чергові грантоїди - ВГО «Молодий Народний Рух»? Хто їх фінансує під вибори? Кому стало конче потрібне свіже патріотично-титушкове м'ясо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Прекрасная панночка. 17.06.2018 17:55
Привет, Андрей, ну где ты был, Ну .... ? Прекрасная старинная забава, отдохнуть літечком на шарка у підніжжя Говерли, серед чудових Карпатських краєвидів, организовав на выделенные средства под All Inclusive, "коммерческий тур", в котором (ну ладно заброска-выброска, допускаемо) снаряга и харчування учасниками забезбечуються самостійно. Хотя по классическому отчёту всё это делает фирма и её инструктора. "Збільшення чисельності членства молодіжних національно-патріотичних громадських організацій" - старинная совдеповскомсом ольскодосаафовс ко.... отчётновыборная цель. "Кто сказал, что твоя отчизна Украина? Кто дал тебе её в отчизны? Отчизна есть то, чего ищет душа твоя, что милее для неё всего. Отчизна твоя – бабло и шара!... и всё, что ни есть, продаш, отдаш, погубиш за такую отчизну!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100