реклама
Sucurity Police

реклама

14 червня 2018 року, в роковини трагічного дня, весь особовий склад Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота в знак вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя за волю та незалежність України, провів пам’ятний захід-реквієм.

5

Вранці, 14 червня 2014 року, у Маріуполі автомобільна колона прикордонників Головного центру в районі заводу "Азовсталь" була обстріляна із засідки. Прикордонники направлялись для заміни своїх колег з навчального закладу до управління Донецького прикордонного загону. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Військовослужбовці почали відстрілюватися та дали гідну відсіч ворогу, але внаслідок бойового зіткнення загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення. Ми з болем у серці згадуємо імена наших полеглих побратимів, які не повернулися з району бойових дій. Це старшина Сергій ЄПІФАНОВ, прапорщик Володимир ГРЕЧАНИЙ, підполковник Віталій ВІННІЧЕНКО, підполковник Микола ЗАЙЦЕВ, працівник Олександр ОСТРОВСЬКИЙ.

Пам'ять про ратний подвиг захисників кордону, які захищали незалежність, територіальну цілісність та свободу України, назавжди залишиться в наших серцях! Ім’я наших прикордонників золотими літерами вписане в історію нашої держави.

12

Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих воїнів.

У пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, до пам’ятника прикордонникам всіх поколінь персоналом Головного центру покладено квіти.

Також віддаючи  данину шани пам’яті полеглих героїв-прикордонників керівництво та персонал навчального закладу разом з родинами та друзями поклали квіти до могил.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100