реклама

реклама

Приміщення аеропорту «Черкаси», які перебувають у зруйнованому стані, зняв на відео активіст Валерій Мироненко.

Безымянный

– Сучасний аеропорт є важливою частиною будь-якого великого міста, що розвивається, – прокоментував своє відео активіст. – Тому мати аеропорт тут, у Черкасах, у Черкаській області вкрай потрібно. Я думаю, кожен черкащанин, який бажає подорожувати, із задоволенням полетів би із Черкас, а не їхав би ще 2-2,5 години в Бориспіль. Тож були б пасажири, був би попит, але для цього необхідно в аеропорту «Черкаси» провести необхідні ремонти і реконструкцію.

Нагадаємо, про необхідність відродження Черкаського аеропорту говорять роками. Нещодавно стало відомо, що Держфонд регіонального розвитку затвердив проект з відбудови злітно-посадкової смуги. Фінансуватимуть його і з ДФРР, і з обласного бюджету.

Експерт із питань туризму, народний депутат України Анна Романова вважає, що Черкащина має всі шанси стати «туристичною меккою», але цьому заважає транспортна ізоляція Черкас. Зокрема пані Романова вважає, що відсутність працюючого аеропорту забирає в міста дуже значну частину іноземних туристів і жителів віддалених міст України.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Дмитро 17.06.2018 17:58
Всі хто має здоровий глузд і калькулятор повинні розуміти що аеропорт треба закрити з кінцями. Це лише нерентабельна справа. В нас не набереться такої кількості бажаючих летіти. А хто має сумніви, подивіться скільки коштують квитки на літак в межах України з Києва, Дніпра, Одеси та Харкова.
А Я, як платник податків, не хочу щоб їх витрачали на дармоїдів, які протиратимуть штани в Черкаському аеропорті. Вибачте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Чорнобаївець 16.06.2018 23:05
декомунізація +
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 NATO 16.06.2018 17:54
Жива пам'ятка незалежності України. Окупаційна радянська влада побудувала школи, заводи, аеропорти, дороги, створила науку, освоїла космос. Самойстійна барижна влада все зруйнувала. Здобули!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Лептоп 16.06.2018 14:44
Єдиний в Україні непрацюючий аеропорт! Позор Ткаченку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 бывший 16.06.2018 14:28
У аеропорта фактично немає власника,деюре-Черкаська обласна рада- сбор блатних і шайка ніщіх. Проти всіх правил призначили смілянського депутата Делібажака -креативу хапуги і рейдера Березаня. Головне завдання- максимально *Отмить* на реконструкції аеропорту. Для цього проти жінки- бувшого директора,під замовлення,нама лювали кримінальну справу і звільнили з роботи,щоб не заважала творити чорні справи. А як Мироненко робить репортаж і зйомку з території стратегічного объекту, який,в період фактичної війни,повинен бути під особливою охороною. Відповідь,відпо відальний за охорону і безпеку аеропорту такий собі персонаж на прізвище Мікушкін,колись працював в УМВС по боротьбі з наркотиками, якого вигнали з мусарні за керування авто в пьяном стані. По інформації саме в аеропорту торгують наркотою і можливо, десь на території 170 га. вирощують коноплі. В кого ще є надія,що з такими спеціалістами наш аеропорт колись запрацює?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Andrii 16.06.2018 10:04
это вышка диспетчерской ПОСАДКА-РУЛЕНИЕ. Скорее всего помещение передано на баланс УКРАЕРОРУХУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100