реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 38-річного жителя Монастирищенського району, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 12. ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Завдяки якісному та своєчасно організованому проведенню необхідних першочергових слідчих (розшукових) дій, працівниками поліції під процесуальним керівництвом прокуратури по гарячих слідах установлено, що до скоєння злочину причетні 16-річний та 17-річний неповнолітні. Вказані підлітки 13.06.2018, на ґрунті неприязних відносин нанесли потерпілому численні удари в область голови та тулуба, в результаті чого чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер.

На цей час неповнолітніх зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії щодо встановлення всіх обставин зазначеного кримінального правопорушення, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання їм запобіжного заходу.

Довідково: за вчинене неповнолітнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100