реклама
Sucurity Police

реклама

У суботу, 16 червня, у місті Києві, зібралися мало не усі сильніші триборці України, аби взяти участь у Race Nation AQVATHLON, - змаганнях, під час яких атлети на час долали стаєрські дистанції з плавання та бігу.

1

Для багатьох з понад 300 учасників це своєрідний етап підготовки до міжнародних стартів з цього непростого виду спорту, успіх в якому залежить від багатьох складових, і не лише від відмінної фізичної форми та витривалості. Велике значення для перемоги також має психологічний настрій і емоційна складова.

2

Вперше участь у цих змаганнях взяли і співробітники Управління ДСНС у Черкаській області. Офіцери Управління, перший заступник начальника Сергій Озеран та начальник відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи Сергій Єременко виступали у різних вікових групах, проте це не завадило їм показати відмінні результати під час свого дебютного виступу на цих змаганнях.

5

Феєричний результат показав Сергій Озеран, який серед 80 спортсменів своєї вікової категорії до 49 років, проплив 1 км та пробіг 10 км дистанцію швидше за усіх.

До останнього сперечався за місце на п’єдесталі Сергій Єременко. Постійно перебуваючи серед лідерів, під час подолання дистанції із 500 метрів плавання та 3 км бігу, серед 70 спортсменів у своїй віковій категорії, він лише на останніх метрах поступився третьою сходинкою, у підсумку зайнявши 4 місце.

Про це повідомляє Управління державної служби України з НС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 19.06.2018 11:51
Що Озеран із Єременком бігають і плавають це дуже добре, але чому молоді офіцери не виступають, невже чини не дозволяють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100