реклама

реклама

Звільнення КП «Аеропорт Черкаси» від сплати земельного податку «стане ще одним поштовхом для подальшого відродження Черкаського аеропорту», переконаний міський голова Анатолій Бондаренко.

image.php Про це повідомляє сайт міськради.

Нагадаємо, депутати міської ради проголосували за звільнення від сплати земельного податку комунального підприємства «Аеропорт Черкаси». За це висловилося 22 обранці під час внесення змін до свого минулорічного рішення «Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території міста Черкаси».

Голова обласної ради Олександр Вельбівець розповів, що на відновлення злітно-посадкової смуги цього року передбачили 130 млн грн, 2,5 млн грн – на проведення ремонту безпосередньо в приміщенні аеровокзалу. Ще 4 млн грн планують спрямувати на облаштування каналізаційних мереж цього комунального підприємства.

– Ваше рішення, в тому числі, дозволить підприємству повернутися до роботи за основним видом діяльності, – говорить він. – Обласна влада, зі свого боку, вже здійснила й продовжує здійснювати низку необхідних для цього заходів.

Водночас, як зазначив директор комунального підприємства Іван Далібожак, їхні фахівці працюють і над розширенням злітної смуги.

У результаті обговорення депутати проголосували за те, аби звільнити «комунальні підприємства за земельні ділянки, на яких розміщені аеродроми, будівлі та споруди для експлуатації та обслуговування повітряного транспорту» від сплати податку. Таким підприємством, відповідно, і є «Черкаський аеропорт».

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Анатолій 18.07.2018 00:25
Як наші клоуни рахують? Звільнимо від оренди, і надамо 130 лямів. З чого будуть повертатися вкладення кошти? І на який період часу робиться Жанна інвестиція? Пропоную всім громадським об'єднанням області, пристально слід ти за тендером і ходом виконання робіт. Не дамо далібожак спи..ти ні копійки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Ван Гог 19.06.2018 14:58
А може краще б не трогали, бо буде як завжди, ні грошей ні аєропорту. Ці клієнти за що не беруться кругом ...ОПА...))), навіть коли це добрі наміри, ну не може народжений повзати - літати...))) Потім пошуки виновного підрядчика, потім довгі розборки та суди...ну а далі як з "діамантовими прокурорами"...ПШИК...Може нехай краще постоїть законсервованим , можливо пізніше прийдуть до влади розумні і чесні, та й дійсно щось зроблять...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Andrii 19.06.2018 14:07
130 млн это только покрытие полосы (это очень много тогда) или огни ОВИ тоже?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Andrii 19.06.2018 14:04
надо искать авиакомпанию, которая станет базироваться в аэропорту, тогда только имеет смысл всё это
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Прагмат 19.06.2018 13:39
По результату орендаторы в аеропорут уменьшаты свои орендные платежи на сумму сниженного налога на землю. То кому сделали счастье? Чьему бизнесу?


А через годик бы спросить с обласной власти (она есть собственник аеропрта - городу его никак не передадут) - сколько область реально вложила денег за год в аеропорт? как бы ровно не столькоже насколько меньше стали платежи по оренде земли....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Дональд Трамп 19.06.2018 11:45
Черкащане лет эдак 20 слышашат о строительстве мусороперерабат ывающего завода и пуске аэропорта-сыдобище,а молча нельзя воплотить это базикання в реальность,а люди сами сделают вывод.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 1 19.06.2018 10:49
Ага!Так. как. футбольный. клуб!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Залізяка. 19.06.2018 10:24
Катруля, в разі успіху, хоче бути причетним до відродження Черкаського аеропорту. А що раніше мішало втрутитись в проблеми , та не гробити комунальне підприємство?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100