реклама

реклама

18 червня у Каневі на річці Дніпро потонули два брати, 2005 та 2007 років народження. Місцеві жителі, які відпочивали на річці, побачили речі дітей та почали бити на сполох.

ДСНС Про це повідомляють в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

На місці події одразу були організовані пошукові роботи за участю рятувальників місцевої пожежно-рятувальної частини спільно з працівниками поліції та місцевим населенням. Лише о 20:30 місцевий водолаз-волонтер, який спустився на дно річки, підняв на поверхню тіла хлопчиків.

Нагадаємо, впродовж вихідних днів в області на водних об’єктах виникло 2 події, під час яких 2 дітей врятовано, ще 1 дитина загинула.

16 червня близько 14:00 під час відпочинку на річці Гнилий Тікич у Маньківському районі, послизнувся на камені, впав у воду та потонув 9-річний підліток.

17 червня о 14:30 у селі Родниківка Уманського району на місцевому ставку перебували двоє підлітків, 2006 р.н. Дітей, що почали тонути, побачили місцеві жителі та врятували їх.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 37 пригод, внаслідок яких 27 осіб загинуло (5 дітей) та 25 осіб врятовано.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100