реклама

реклама

У філіях та центрах зайнятості Черкаської обласної служби зайнятості запроваджено клубну форму профорієнтаційної роботи для різних категорій клієнтів з метою цілеспрямованої допомоги у вирішенні питання працевлаштування та професійного самовизначення.

Клуб – це  комплекс занять, що проводяться з певною періодичністю та можуть включати  елементи соціально-психологічних і поведінкових тренінгів. Тренінг є навчальною технологією, орієнтованою на використання активних форм і видів групової роботи для формування і розвитку компетентності у спілкуванні, формуванні певних навичок та вмінь.

фото

Проведення клубних засідань сприяє самовизначенню учнів у виборі професії, підвищенню конкурентоспроможності безробітних та студентської молоді на ринку праці, оволодінню знаннями з техніки пошуку роботи та побудови кар’єри.

Таким чином, ефективність зазначеної форми роботи визначається можливістю створення умов для сприйняття, практичного засвоєння та емоційного переживання різного роду інформації, що сприяє активній позиції клієнта на сучасному ринку праці.

Відділ організації профорієнтації ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100