реклама

реклама

У смт Єрки Катеринопільського району підлітки під час дискотек розгромили щойно відремонтований Будинок культури.

18062018224532687605

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

Довгий час єрківчани нарікали, що їм ніде культурно відпочити, клуб обшарпаний, захаращений і таке інше. Врешті влада дослухалася до думки громади, і Будинок культури засяяв євроремонтом та новими фарбами. Чимало в нього вклали і сил, і грошей. Тож звіт селищного голови Леоніда Польового у лютому місяці цього року вже проходив у оновленому приміщенні.

Люди раділи: сцена радо зустрічала гостей та артистів на свята. Але не довго радість тривала. Почались дискотеки, а з ними – й погроми. Чи то дітлахи, чи дорослі клуб розгромили. Уже за кілька тижнів були розбиті бордюри, паркан, зірвані лавочки, ворота, стоптані клумби, роздовбали стіну. Для чого потрібно було довбати дірку в стіні, історія замовчує.

− Є Будинок культури, а культури в людей немає, є церква − віри немає!!! Шарікови, Плюшкіни і їм подібні... повна деградація, а що далі?!! − уболіває депутат райради від Залізнячки Микола Шевченко.

Стурбовані витівками підростаючого покоління, єрківчани розгорнули з цього приводу широке обговорення у мережі Інтернет: одні нарікають на школу, інші на батьків, треті вбачають у інциденті почерк наркоманів. Утім, що робити далі, ніхто не знає, адже заходи проводити треба, а як приборкати хуліганів, і тим паче, як їх знайти – питання. Один із варіантів – облаштувати приховані відеокамери.

Нагадаємо, у Шостаковому та Гуляйполі нещодавно вандали розгромили кладовища. За неофіційними даними, підозрюються мешканці села Кальниболота (П’ятої Роти).

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 язон 28.06.2018 15:13
лет 30 назад гостил там, мой знакомый из Ерок рассказывал, как их оперотряд дежурил на дискотеке в этом ДК, задержал и сдал в милицию приехавшее из Звенигородки хулиганьё, попытавшееся бузить... Теперь другие времена, другие нравы. Вчерашняя босота заседает в органах власти - новая босота подрастает на смену..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Розум 28.06.2018 14:28
Прикинулися безпорадними, не знають "чи то дітлахи, чи дорослі клуб розгромили." Вони там що, влаштовувади гульки інкогніто? Чи просто шукати не хочуть, а грошей на новий ремонт списати хочеться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Перехожий 28.06.2018 12:47
Не долго музыка играла- не долго фраер танцевал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 СОЛДАТ 20.06.2018 13:30
Цитую Нестор:
В "Повести безвременных лет" этот случай описан как "Єрківська троща".

Читал? Или сам писал? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Нестор 20.06.2018 13:17
В "Повести безвременных лет" этот случай описан как "Єрківська троща".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100