реклама

реклама

За підозрою у вимаганні неправомірної вигоди в розмірі 100 000 грн. затримано заступника начальника відділу Державної екологічної інспекції в Черкаській області.

JVUI0182

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Черкаської області.

У вівторок, 19 червня, прокуратурою Черкаської області у скоординованій співпраці з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито незаконні дії заступника начальника відділу Державної екологічної інспекції в Черкаській області, яка за посередництва свого чоловіка та ще однієї особи вимагала від представника суб’єкта підприємницької діяльності грошову винагороду в розмірі 100 тис. грн. за невжиття передбачених законодавством заходів реагування за наслідками проведеної перевірки на предмет дотримання екологічного законодавства.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі чиновницю затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо повідомлення жінці про підозру та обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

MIFC3842_1

OIVI1277

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 Перехожий 22.06.2018 14:59
Цитую Пенсіонер:
Суцільна недовіра людей до правоохоронців, чому так?

Колись, років 15 тому, одини із керівників СБУ дуже дивувався чому всі випускники Академії СБУ хочуть працювати у підрозділах по боротьбі з економічною злочинністю та корупцією і ніхто не хоче у зовнішній розвідці.
І нині ми пожинаємо плоди які несуть ці випускники ставши вже підполковниками .
Сталося так що зовнішньої розвідки у нас немає але є економічна злочинність та корупція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Недовірливий 21.06.2018 11:41
Цитую Пенсіонер:
Суцільна недовіра людей до правоохоронців, чому так?

А й дійсно, чому б це? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Пенсіонер 21.06.2018 09:16
Суцільна недовіра людей до правоохоронців, чому так?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Шапіто 20.06.2018 12:28
Звичайне заробітчанство і робота на показник. Подивіться на яких машинах їздять працівники відділу захисту економіки і ви поймете, які вони успішні борці. Набороли неслабо :lol: Хто б вже їх поборов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 бывший 20.06.2018 11:35
Черговий процес імітації бурхливої роботи,а точніше показухи, в боротьбі з хабарництво. Не можуть і не мають права хабарвники боротися з хабарництво. А вказане дійство- або заказуха для звільнення з посади,або провакація хабара. Шкода, що слідчі судді з перших засідань йдуть на поводу у ментов і прокурорів,визн ачаючи запобіжні заходи,відсторо нення від посади,накладан ня арешту на майно, а потім людина з адвокатом повинні доводити свою невинуватість,а тим козлам ніякого покарання,а це несправедливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 xx 20.06.2018 10:38
От і всі реформи, вкрав, попався, відкупився. Взаггалі то, ми далеко так підемо, коли самі хабарники, затримують інших хабарників. Прокуратура, щоб мать моральне право розбиратись з хабарниками, повинна розібратись в першу чергу із своїми хабарниками. Не зря кажуть ворон, ворону, ока не виклює.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100