реклама
Sucurity Police

реклама

Під процесуальним керівництвом прокурорів Звенигородської місцевої  прокуратури завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора одного з будівельних підприємств, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що директор товариства під час будівельних робіт з благоустрою території Національного заповідника Т.Г. Шевченка в с. Шевченкове Звенигородського району, зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, з корисливих мотивів вніс до офіційних документів неправдиві відомості про вартість виконаних робіт, завищивши її більш як на 77 тис. грн. Вказаною сумою бюджетних коштів обвинувачений заволодів після перерахування цих коштів з державного бюджету на підставі договору підряду та складених і виданих ним неправдивих актів приймання виконаних будівельних робіт.

Довідково: за вчинене особі загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100