реклама

реклама

22 червня відбувся чотирнадцятий випуск бійців підрозділів поліції особливого призначення КОРД у Черкаській і Тернопільській областях. Цей випуск повністю завершив формування територіальних підрозділів КОРД. Кандидати до поліцейського підрозділу особливого призначення пройшли інтенсивний курс навчання, здали іспити і тепер готові відбути у свої регіони для виконання почесного обов’язку.

1500024664-1099

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

У заході з нагоди випуску бійців узяли участь перший заступник Голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін та спеціальний агент з правоохоронних питань Посольства США в Україні Метью Торесон.

Майбутні спецпризначенці головних управлінь Національної поліції в Черкаській та Тернопільській областях отримали сертифікати про завершення навчання у відділі підготовки підрозділів особливого призначення Національної поліції України.

Від імені міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та глави Нацполіції Сергія Князєва випускників привітав перший заступник глави відомства В’ячеслав Аброськін. Він наголосив, що сьогоднішній випуск завершує формування територіальних підрозділів КОРД.

«Сьогодні відбувся чотирнадцятий випуск поліцейських, які пройшли нелегкі випробування та здали важкий іспит.  Ці поліцейські отримають сертифікати та будуть призначені у відділи для проведення спеціальних поліцейських операцій в управліннях КОРД в Черкаській та Тернопільській областях. Цей випуск повністю завершує стовідсоткове формування територіальних підрозділів КОРД», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Він висловив вдячність партнерам зі Сполучених Штатів Америки за вклад в розбудову підрозділу КОРД, зокрема – за надану технічну і методичну допомогу.

У свою чергу спеціальний агент з правоохоронних питань Посольства США в Україні Метью Торесон привітав випускників із завершенням навчання та висловив побажання українським спецпризначенцям від американських колег.

«Ви - кращі з кращих. Закликаю вас бути мужніми, шанувати свій жетон, берегти свою країну і своїх братів, але завжди робити це зі стриманістю і розважливістю. Ніколи не здавайтесь. Доки ви стоїте на стороні добра – захищайте свою країну, своїх братів-КОРДівців», – наголосив Метью Торесон.

Він також додав, що Посольство США в Україні й надалі підтримуватиме розвиток спецпідрозділу КОРД.

«Відділ з правоохоронних питань Посольства США та мої колеги з інших спецпідрозділів США пишаються тим, що підтримали розвиток вашого спецпідрозділу. Ми будемо підтримувати вас через спеціалізовану та спрямовану підтримку  та навчання», – зазначив Метью Торесон.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100