реклама

реклама

Громадський активіст та блогер Валерій Мироненко вирішив започаткувати у Черкасах відео-флешмоб «На чому їздимо»: містян закликають фільмувати власними смартфонами стан та якість обслуговування у громадському транспорті.

Без імені

Про це інформує «Дзвін».

Ініціатива Валерія пов’язана із вимогою перевізників збільшити плату за проїзд та небажанням частини депутатів придбавати для міста нові одиниці громадського транспорту.

«Хто там каже, що Черкасам не потрібні нові тролейбуси? – написав Валерій Мироненко, започатковуючи флешмоб. – І що тролейбусний парк не треба оновлювати? Хто себе в груди б’є і каже, що нехай черкащани ще на цих їздять? Звісно, всі знають, хто – це частина наших любих і шановних депутатів, які цим транспортом останній раз користувалися лише в дитячі роки… А черкащанам доводиться щодня користуватися таким транспортом, і це лише вершина айсбергу… Тому, мабуть, буду відкривати “таємну” завісу і показувати, на чому і на яких тролейбусах їздять черкащани і чому всі активно підтримують оновлення!»

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 Вова 25.06.2018 12:14
Ці фото (з роком випуску транспорту) краще європейцям відправляти та ЄБРР, які їм дають кошти на різні програми, в т.ч. і на розвиток електротранспор ту. Хай подивляться куди вони діваються і зрозуміють що баригам гроші в руки давати не можна-тільки самим вручати громаді вже придбаний товар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 12345 25.06.2018 11:54
Еге-ж !
Нафотографуй недоліки у міському транспорті,
а потім отримай нові тарифи на перевезення !
Та не дивуйся !
Все це лише "на прохання трудівників" !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100