реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах для 635 черкащан-візочників презентували інва-таксі.

Автомобіль придбала Черкаська міська рада за 160 тисяч гривень у рамках програми «Турбота». Компанія мобільного зв’язку «Київстар» виділила кошти на встановлення спеціальної автомобільної платформи та GPS-навігатора, забезпечила диспетчерську службу двома смартфонами «Київстар» із безкоштовним мобільним зв’язком.

– Хочу вибачитися перед усіма людьми з обмеженими фізичними можливостями за те, що хоча у виконкомі впродовж 2011 року були узгоджені дії Партії регіонів та Вільних демократів, але таке таксі з’явилося лишe у 2012 році, – говорив під час презентації перший заступник Черкаського міського голови Віктор Беззубенко.

Віктор Анатолійович пообіцяв, що в реформі транспорту в місті Черкаси передбачать низькопольні автобуси, щоб люди цієї категорії могли пересуватися і в міському транспорті.

– Коли наша компанія дізналася, що в Черкасах немає інва-таксі, ми запропонували свою допомогу, – зазначила менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії компанії «Київстар» Наталія Дадівєріна. – Кілька років тому ми реалізували схожий соціальний проект у Харкові. Зважаючи на це, в Черкасах такий проект вийшов набагато ефективнішим. Для нашої компанії є принциповим слугувати на благо громади, використовуючи ті інноваційні послуги, якими ми забезпечуємо наших абонентів. Ми раді допомогти соціалізуватися і жити повноцінним життям людям-візочникам.

– Першою пацієнткою цього таксі стала голова громадського об’єднання «Наддніпрянський фонд» Анна Харченко, яка першою в місті порушила питання створення такої послуги для інвалідів, – говорив директор Департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олег Стадник.

– Чому ж відразу пацієнткою, – засміялася дівчина.

– Лікар інакше називати не може, – підхопив Віктор Беззубенко.

Відтепер черкаським «візочникам» для того, щоб користуватися послугами цього таксі, потрібно спочатку зареєструватися за телефоном 067-22-55-200 чи 65-32-68. Після того, як вони залишать свої контактні дані й підтвердять бажання користуватись цим таксі, за цими ж номерами зможуть замовляти й послугу перевезення.

– Замовляти таксі потрібно за 1-2 доби, щоб диспетчер сформувала графік, – розповідав головний лікар станції швидкої медичної допомоги Владислав Свириденко. – Але якщо вам потрібно їхати сьогодні і в графіку є «вікна», зрозуміло, що машина не стоятиме.

За його словами, послуга працюватиме в безвідмовному варіанті, але в межах реалій.

– Тобто якщо сто осіб повідомлять, що хочуть поїхати на вибори, однією машиною цього не можна буде зробити, – сказав він.

Владислав Іванович прогнозує, що на день перевозитимуть 10-12 осіб.

Послуга надається за рахунок міської влади, тому є для клієнтів безкоштовною та нелімітованою.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 місцевий 17.02.2012 11:00
А що значає "безвідмовний варіант, але з урахуванням реалій"? Перекладіть на людську мову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 О.Чуприна 16.02.2012 23:23
Потрібно закупити ще 2-3 таких автомобілі,щоб не було 2-3 денної черги і не "БАЗІКАТИ" про заслуги якихось партій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Тутешний 16.02.2012 17:41
Цитую Крот:
И на этом РыгиАналы пропиарились...Выборы скоро.

А ты ходишь своими ногами? Ну-ну...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Крот 16.02.2012 17:30
И на этом РыгиАналы пропиарились...Выборы скоро.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100