реклама

реклама

На каналі UA|TV вийшла в ефір програма «Бери выше» про Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького.

5210

«Ти вже напевне знаєш, яка справа тобі до душі. Ти молодий, сильний та амбітний. Що б ти не обрав — дороги відкриті. У будь-якому випадку — стати студентом одного з кращих вишів України буде правильним рішенням. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького — головний навчальний заклад регіону. Знання, які ти отримаєш тут, не просто пригодяться. Вони — твій основний багаж, запорука майбутнього успіху незалежно від обраної професії», — так розпочинають свій фільм про ЧНУ автори програми «Бери выше» на каналі UA|TV.

UA|TV – це єдиний інформаційний цілодобовий телеканал іномовлення, який адресований широкій іноземній аудиторії і покликаний доносити усьому світові об’єктивну, актуальну та цікаву інформацію з України і про Україну з перших вуст. Гасло каналу: UA|TV — «Україна світу!»

Це свіжі новини щогодини п’ятьма мовами (українською, англійською, російською, арабською, кримськотатарською). Це програми власного виробництва про сьогоднішні події в Україні, на сході і в Криму, про економічні реформи, здобутки в науці і культурі, про знаменитих українців і відважних сучасників, про історію, дивовижну природу і туристичні маршрути. Країни, в яких канал мовить через кабельних операторів: Азербайджан, Болгарія, Грузія, Ізраїль, Канада, США, Німеччина, Латвія, Молдова, Польща.

Команда UA|TV працює, щоб забезпечити ефір якісною, повною та цікавою інформацією задля подолання антиукраїнської пропаганди у світі.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького дякує каналу UA|TV та знімальній групі програми «Бери выше», зокрема, автору Інні Бурцевій і режисеру Ользі Кадамовій. Черкаський національний університет очима знімальної групи каналу UA|TV можна переглянути ТУТ:

Про це повідомляє сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 NATO 03.07.2018 09:46
ЧНУ 15 по Скопусу, это признание наличия науки. Правда, наука в украинских вузах очень слабая, поэтому по международным стандартам науки в ЧНУ, почти нет, просто другие вузы Украины еще хуже. Проблема не в вузах, а в руководстве МОН, которое разрушает науку и образование. Особенно старается вице-премьер-министр Кириленко, жена которого списала диссертацию доктора педнаук. После этого кабмин отменил ответственность за плагиат в диссертациях, и мы получили тысячи фальшивых докторов наук с плагиатом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Шурик 03.07.2018 07:23
Цитую Дєлаю вивод:
[quote name="Шурик"]ЧНУ не входит в топ 100 на Украине. Выводы делайте сами.

"Дєлаю вивод", Шурік, що тебе в твоєму хаспастані навчають набагато гірше, якщо ти досі не вивчив, що треба писати "В Україні", а не "на". Бо "на" - це напрямок для таких, як ти.[/quote
Не тебе, кугут, меня учить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Не переконав 02.07.2018 13:35
Цитую Шурик:
Самый лучший ВУЗ Украины не входит в лучшие 700 ВУЗов мира. А ЧНУ не входит в топ 100 на Украине.
Выводы делайте сами.

15-й в рейтингу за показниками Skopus. Об'єктивно це вагомий аргумент на користь науковців ЧНУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дєлаю вивод 02.07.2018 09:56
Цитую Шурик:
ЧНУ не входит в топ 100 на Украине. Выводы делайте сами.

"Дєлаю вивод", Шурік, що тебе в твоєму хаспастані навчають набагато гірше, якщо ти досі не вивчив, що треба писати "В Україні", а не "на". Бо "на" - це напрямок для таких, як ти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Шурик 02.07.2018 02:49
Самый лучший ВУЗ Украины не входит в лучшие 700 ВУЗов мира. А ЧНУ не входит в топ 100 на Украине.
Выводы делайте сами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100