реклама

реклама

Студенти факультету соціальної та психологічної освіти спільно із викладачами університету і фахівцями Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради організовують цікаве дозвілля для уманських школярів.

00

Проходячи педагогічну практику на базі Центру дозвілля та відпочинку для дітей шкільного віку «Барвограй», майбутні соціальні педагоги намагаються забезпечити для дітей змістовну програму літнього відпочинку.

1

В кожному мікрорайоні нашого міста школярі із радістю поспішають на ігрові майданчики до студентів УДПУ, щоб спільно пограти в різноманітні ігри, рухливі чи пізнавальні, помалювати, весело та з користю провести вільний час. Групові розваги чи настільні ігри, флешмоби чи спортивні змагання, конкурси або тренінги – для кожного учня знайдеться в «Барвограї» заняття до душі.

2

Організовуючи дозвілля дітей, юні вихователі-студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини намагаються творчо підходити до цієї справи, враховують вікові та індивідуальні особливості школярів, їхні уподобання та інтереси.

5

Тож бажаємо, щоб літня пора року стала для дітей періодом зміцнення здоров’я, активного відпочинку та пізнання, а для студентів – часом професійного ставлення і розвитку.

Про це повідомляє сайт УДПУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100