реклама

реклама

6 липня о 13:00 у Черкаській обласній бібліотеці для дітей презентують результати програми неформальної громадянської освіти молоді «Майстерня сільських ініціатив» 2017 – 2018 навчального року.

У форматі Живої бібліотеки 50 юних представниць та представників сільських громад Донецької, Закарпатської та Черкаської областей поділяться історіями про конкретні зміни, створені ними у своїх спільнотах. Вони не жаліються на владу чи війну – вони діють і запалюють своїм ентузіазмом інших!

Як змотивувати, на перший погляд, байдужих людей до прибирання і творення парку у центрі села? Як працювати в селі з молоддю і запросити її до спільночитання? Як зібрати сучасні книжки для шкільної бібліотеки, фонд якої не оновлювався десятками років? Як створити діючий театр у селі? Що потрібно зробити для того, щоб гості села не загубились у чисельних урочищах? Як створити креативний простір під відкритим небом? Як працювати з історичними пам’ятками на території села та яким чином долучати громаду до участі? Як створити клуб інтересів для старшого покоління? Чому важливо розвивати спортивний рух та велоквести у сільських місцевостях? Які інструменти боротьби зі сміттям можна розробити для сільських громад?

Відповіді на ці та більше запитань Ви зможете знайти на сторінках Живих Книг нашої бібліотеки вже 6 липня о 13.00 у приміщенні Черкаської обласної бібліотеки для дітей.

Щиро запрошуємо читати наживо разом!

Контактна особа – координаторка програми в Черкаській області Вікторія Феофілова, 063-623-88-72

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100