реклама

реклама

Соснівський районний суд задовольнив позов колишнього депутата міськради Віталія Дядченка щодо визнання незаконним передавання приміщення колишнього магазину «Юність», що розташований на перехресті бульв. Шевченка та вул. Остафія Дашковича.

Юнiсть

Про це сам Дядченко повідомив у коментарі сайту «ІнфоМІСТ».

Нагадаємо, два роки тому приміщення, що належали Дядченку, перейшли в руки депутата міськради Михайла Бінусова (якого згодом убили невідомі). Віталій Дядченко заявляв, що його позбавили приміщень через шахрайські дії з боку Бінусова. Натомість інший учасник конфлікту це заперечував і твердив, що набув право власності на приміщення у незаборонений законом спосіб – отримав у дар.

Упродовж двох років приміщення кілька разів брали під охорону люди у формі, а орендарі – брендові магазини – з’їхали. Нині «Юність» пустує.

За словами Дядченка, рішення щодо задоволення позову суд ухвалив сьогодні вранці. Екс-депутат повідомив, що під час розгляду справи було зроблено три експертизи, які підтвердили підроблення документів, зокрема, фальшування підписів Дядченка і його дружини. Також доказами правоти Дядченка були свідчення допитаних осіб.

– Розгляд справи затягнувся, тому що стався трагічний випадок із відповідачем, який загинув. Тож по закону довелось чекати шість місяців, поки спадкоємці між собою вирішать, хто успадкує майно. Спадкоємцем виступив єдиний неповнолітній син особи, інтереси якого представляла мати. Ані відповідача, ані його адвокатів у справі не було, – каже Дядченко. – Суд своїм рішенням зобов’язав внести зміни щодо власника і передати приміщення належному власнику. Але це лише рішення першої інстанції. Відповідач має місяць, аби оскаржити його.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Колян 02.07.2018 20:53
Нет человека- нет проблемы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Михайло 02.07.2018 20:13
Ще Сталін казав:" Нет человека - нет проблем (с его недвижимостью)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Коршун 02.07.2018 19:39
Рішення без участі сторони? Цікаво цікаво. Це є підставою для перегляду справи. Рано Адідасу радіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #1 ХХ 02.07.2018 17:03
Тут все зрозуміле так як суд приймає рішення не за результатами судового розгляду на підставі досліджених доказів, а в залежності від того, ким є сторони в справі, оскільки Бінусова, як депутата, немає в живих то суд не міг бути на його боці. В наш час завжди прав, той, у кого більше прав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100