реклама

реклама

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру не вбачає підстав реагувати на колегіальне звернення депутатів Черкаської облради щодо перевірки місцевого Держгеокадастру на предмет корупційної діяльності.

b16e6f03f5814ed066a7740ba49c94b5b940159a Про це йдеться у відповіді Держгеокадастру України на інформаційний запит УНН.

Рішення про заклик до звільнення керівника черкаського Держгеокадастру Ольги Залоги та проведення комплексної перевірки органу було прийняте депутатами облради ще у березні поточного року. Повторно депутати звернулися з цим питанням до профільного керівництва країни на минулому тижні.

Однак у відповідь на питання щодо звільнення очільника черкаського Держгеокадастру там навели статтю з Закону: «Підстави припинення державної служби за ініціативою суб’єкта призначення визначено статтею 87 Закону України “Про державну службу”», – зазначили у Держгеокадастрі.

Також центральний орган виконавчої влади не проводитиме інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення області, про що просили черкаські депутати. Скасувати розпорядчі документи на земельні ділянки, що були видані місцевим Держгеокадастром із порушенням законодавства, відомство також відмовилося.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 бывший 02.07.2018 18:26
Спочатку себе відправте у відставку, а потім про інших ^піклуйтесь^, дармоїди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100