реклама

реклама

Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а саме: незаконне придбання та зберігання психотропної речовини, наркотичних засобів з метою збуту, у великих розмірах.

Прокуратура В ході досудового розслідування встановлено, що 35-річний чоловік, у невстановлений слідством час та у невстановленому місці, всупереч правового режиму обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, та бажаючи настання їх шкідливих наслідків, умисно, з метою збуту, у невстановлений слідством спосіб придбав, психотропну речовину «Амфетамін», загальною масою 2,834 грама, яку зберігав у власному рюкзаку, в двадцяти згортках з фольги та подрібнену речовину рослинного походження «канабіс» в двадцяти паперових згортках загальною масою 38,449 грама та перевозив в автомобілі до виявлення та вилучення працівниками Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до Золотоніського міськрайонного суду, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100