реклама
Sucurity Police

реклама

Голова ОДА Юрій Ткаченко на сьогоднішній обласній нараді зреагував на звернення голів районних рад Черкащини до нього.

Нагадаємо, що на нещодавній сесії облради голови райрад нарікали на те, що після утворення об’єднаних територіальних громад районні бюджети значно скоротилися, а джерела фінансування районної інфраструктури (закладів охорони здоров’я, освіти, культури тощо) залишаються не визначеними.

36521312_1074648116027636_4598816346493419520_n

– Я спілкувався з головами райрад. Головна причина – непоінформованість. Зрозуміло, що комунікації на рівні райрад і РДА відбувалися не на належному рівні. Я завжди радитиму головам РДА забезпечити прозору співпрацю з місцевими радами, головами райрад і керівниками фракцій, депутатами. З іншого боку звертаюся до голів райрад. Діяльність ОДА відкрита і прозора. Тож пропонуйте теми для обговорення на селекторних нарадах, відвідуйте селекторні наради і йдіть на діалог, – зазначив Юрій Ткаченко

За словами голови ОДА, інколи на його адресу лунають звинувачення, що «ми впроваджуємо недосконалі реформи».

– Але вони проваджуються на центральному рівні! Чітко відображені на законодавчому рівні! – сказав голова ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Роман 03.07.2018 19:38
«Але вони проваджуються на центральному рівні! Чітко відображені на законодавчому рівні! – сказав голова ОДА.» Шановний пане голово! А чи не Ви представляєте той самий "центральний рівень"? А Ви повідомляли Вашому шефу (Президенту, якщо я правильно розумію), що запроваджені "на центральному рівні" реформи "на місцях" вважають не те що недосконалими, а прямо скажемо - недолугими? Чи може спитали у тих, хто висловлював "звинувачення, що «ми впроваджуємо недосконалі реформи».", що саме вони б запропонували зробити інакше, й повідомили Президенту про інші можливі шляхи реформ? Чи тільки кивати на "центральний рівень" можете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100