реклама

реклама

3 липня загинув Олександр Скус, уродженець села Бабанка, що на Уманщині. Боєць був старшим сержантом військової частини А0693.

svichka-710x434 Як повідомила прес-служба Оперативного командування "Схід" Збройних Сил України, у Чугуївському районі Харківської області стався нещасний випадок: під час завантаження на залізничні платформи штатної броньованої техніки механік водій однієї з військових частин оперативного командування «Схід» - старший сержант Скус Олександр Дмитрович – отримав травми, несумісні з життям. Наразі проводиться розслідування обставин загибелі військовослужбовця. Попередньо встановлено, що причиною трагедії стало грубе порушення військовослужбовцем техніки безпеки при проведенні робіт. В усіх військових частинах та установах оперативного командування вживаються термінові додаткові заходи щодо недопущення травмування військовослужбовців.

Командування оперативного командування «Схід» та військової частини висловлює співчуття родині та близьким загиблого. Вони не залишаться наодинці зі своїм горем, оперативне командування та військова частина надають і надаватимуть у подальшому рідним старшого сержанта Олександра Скуса всю можливу підтримку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100