реклама
Sucurity Police

реклама

19554003_1640006546074196_8113844516092463268_n Адміністрація табору «Козацька Фортеця» через сторінку у «Фейсбуці» звернулася до батьків з роз’ясненням щодо ситуації, яка виникла з дітьми.

Деталі нижче:

«Під час третьої зміни у таборі були зафіксовані випадки поганого самопочуття дітей. Згідно проведених обстежень виявлено ротавірусну інфекцію (на жаль, щоліта країною котиться хвиля ротавірусних інфекцій, від яких найбільше потерпають діти, тому уникнути цього важко).

У дітей, які вчасно зверталися до лікаря та курінних, захворювання минало протягом доби. Більшість діток одужали, дотаборувалися і поїхали додому бадьорі та здорові.

Курінні інформували медперсонал про стан здоров’я дітей та залишали їх під опікою лікаря та медсестри, щоб уникнути розповсюдження хвороби серед інших таборувальників. Як тільки ознаки захворювання виявили в першої дитини, адміністрація негайно закупила усі необхідні додаткові медикаменти.

У таборі для дітей з поганим самопочуттям обладнаний лазарет. За декілька метрів від нього є туалети і умивальник. Ми створюємо оптимальні умови надання першої медичної допомоги зважаючи, що це все ж наметовий табір. Крім того, табір щозаїзду перевіряє державна санітарна служба щодо дотримання правил таборування дітей, а усі працівники кухні мають санітарні книжки.

Зараз ми проводимо внутрішнє службове розслідування ситуації з медперсоналом, який виявив недостатню уважність і тактовність у спілкуванні з дітьми та батьками. Зауваження батьків для нас дуже важливі, тож медпрацівників вже замінили. Сподіваємося, надалі таких прикрих випадків не траплятиметься.

2. У коментарях підняли тему харчування дітей. Наголошуємо, щоденне харчування конкретно на третій зміні включало лише сезонні ягоди: малина, смородина, черешні (у компотах - щоденно, у свіжому вигляді - через день). Такі фрукти, як кокос та апельсин, входять лише у призовий фонд під час змагань та ігор. Усі фрукти завжди свіжі.

3. Про шаровари. Ми безкоштовно забезпечуємо усіх дітей козацьким одностроєм: шароварами, поясами і футболками. Це одяг, який діти мають одягати на шикування. Але увесь інший час можна вдягати все, що кожному до смаку. Так, у таборі заборонені короткі шорти та спіднички. Зокрема в цілях безпеки на деяких локаціях – переправи, альпінізм, верхова їзда, смуга перешкод (можна пошкодити внутрішню поверхню бедер).

4. У нас немає батьківського дня. Але ми запрошуємо усіх бажаючих мам і татусів відвідати своїх дітей під час таборування і особисто скласти уявлення про побут табору, заходи і заняття. Для цього потрібно лише зателефонувати за офісними номерами телефонів і попередити про день приїзду в табір. Дякуємо за розуміння», – повідомили в таборі.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Петро Іванович 05.07.2018 22:05
табір щозаїзду перевіряє державна санітарна служба ....
Така служба вже понавд 4-ри роки як ліквідована. Що Ви брешите! Табір дійсно г..но, була б така служба то не дозволила б на його існування. Уявіть, що там води не має, що діти навіть зуби чистять вранці з пласмасової бутилки, а воду для цього беруть з місцевого ставу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100