реклама

реклама

Поліпшення спортивної інфраструктури є одним із пріоритетів обласної влади. Про це інформує голова ОДА Юрій Ткаченко через свою прес-службу.

– Сьогодні про футбол. За державною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах» на Черкащині зводять 10 майданчиків для ігрових видів спорту. Днями вже прийняли перших гравців футбольні поля в Городищі, Гельмязеві та Вознесенському, – інформує Ткаченко.

EFM_0079

Це будівництво відбувається коштом державного та місцевих бюджетів.

– Окрім цього, ми маємо низку інших проектів із відновлення спортивної інфраструктури – як на рівні області, так і на місцях, в ОТГ тощо. І це найкраща інвестиція. Бо інвестиція в дітей, у спорт, у здоров'я нації. Футбол уже зараз на Черкащині динамічно розвивається. Цей вид спорту охоплює найбільшу кількість дітей і молоді. І я вдячний усім, хто долучається до реалізації таких проектів, – повідомляє Юрій Олегович.

До слова, відділення з футболу представлені у 27 дитячо-юнацьких спортивних школах області. За результатами виступів на змаганнях національного рівня футболістки Черкащини здобули 3 644 залікових очки, що дало змогу футболу, як виду спорту, посісти 5-те місце в обласному рейтингу з олімпійських видів спорту,

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Андрій 06.07.2018 12:01
Розповідати він мастак.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Ван Гог 06.07.2018 10:30
Да, спортсмени у нас сильні...і пісні красиві...Ну а от керівники і управлінці...не дай Бог нікому...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Издательство Лапша 06.07.2018 07:31
Ю. Ткаченко Полное собрание рассказов в 53х томах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100