реклама

реклама

Переможець найбільшого лотерейного джекпоту за всю історію України заявив про свої права на виграш.

2009915

Таку відповідь дали у головному офісі лотереї на офіційний запит Gazeta.ua.

"Зараз переможець лотереї "Мегалот" вже звернувся до нас з метою оформлення свого виграшу, проте ще не надавав своєї згоди на розголошення персональних даних третім особам", - відповіла в листі прес-служба М.С.Л.

Джекпот у розмірі 17,7 млн грн виграла ставка, яку зареєстрували у точці продажу білетів магазину "Канцтовари" у селищі Катеринопіль Черкаської області. За гру переможець заплатив 70 грн. Виграшною комбінацією кульок стала: 5, 24, 14, 41, 18, 30 та мегакулька 4.

Про виграш найбільшого джекпоту стало відомо 2 червня. Після оподаткування учасник отримає на руки понад 14 млн грн.

Новина про багатія-односельця сколихнула все село. В селищній раді сподіваються, що мультимільйонер захоче інвестувати частину грошей в рідне селище.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Понад усе 07.07.2018 12:49
В селищній раді розкатали губу :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Шарафутдінов Еркін. 06.07.2018 20:57
В селищній раді сподіваються, що мультимільйонер захоче інвестувати частину грошей в рідне селище.....а це залежить від того як сільчани та селищна рада відносилась до свого щасливого односільчанина раніше. Це перше. Друге,типічна бидляцька позиція, дай.За що?Мож у нього другі плани, є діти, і цих 12 мульйонів просто не вистачить на свої сімейні потреби.Та й пенсія в 15-2 тис гривень у майбутньому зовсім не гріє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100