реклама

реклама

Піротехнічний підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області майже щодня проводить роботу щодо обстеження території області, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

ДСНС Минулої доби було здійснено виїзд, під час якого саперами було знищено 3 боєприпаси часів війни, які були виявлені населенням раніше.

Зокрема, 4 липня у лісовому масиві біля села Білозір’я Черкаського району, місцевим населенням було виявлено 1 мінометну міну калібром 120 мм часів минулих війн.

Цього ж дня в місті Черкаси, в лісовому масиві неподалік санаторію «Україна» було виявлено ще 2 вибухонебезпечних предмети, серед яких артилерійський снаряд калібром 76 мм та граната Ф-1 часів минулих війн.

Тож, з метою попередження нещасних випадків серед населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Управління ДСНС у Черкаській області вкотре звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними, суворо дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами!

Про це повідомляє сайт ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100