реклама

реклама

З початку липня на водоймах області загинуло 4 черкащан. Головною причиною нещасних випадків стало недотримання громадянами правил безпечної поведінки на воді. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Лише за останні вихідні в області на воді загинуло 3 людини. Дві трагедії на воді сталися у  Лисянському районі.

images Так, 7 липня, у селі Вотелівка, 60-річний чоловік перебуваючи у нетверезому стані спробував освіжитися у воді місцевого ставу де врешті потонув.

Наступного дня під час відпочинку компанії людей на березі річки Гнилий Тікич до води пішов та потонув 58-річний чоловік. Тіло загиблого на поверхню підняли місцеві жителі.

Цього ж дня о 16:20 оперативно-диспетчерська служба Управління отримала повідомлення про те, що у селищі Стеблів К-Шевченківського району під час відпочинку на річці Рось зник 66-річний чоловік. Місцеве населення одразу організувало пошуки, проте зниклого знайти не вдалося. Для продовження пошукової операції на місце події 9 липня очікується прибуття водолазів Смілянської пошуково-рятувальної групи комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.

Загалом, цього року на водоймах області сталося 43 надзвичайні події на воді під час яких 35 людей потонули, 25 вдалось врятувати.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100