реклама

реклама

Для багатьох клієнтів служби зайнятості перспектива стати підприємцем є можливістю реалізувати себе в професійному та кар’єрному плані. Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.

Євген Густінович, житель міста Умані, у 2016  році повернувся із зони проведення антитерористичної операції, де був механіком. Не зважаючи на пережите, Євген не втратив любові до життя та бажання бути потрібним суспільству, тож одразу розпочав пошуки роботи.

АТО Густинович (2)

Зіткнувшись із проблемою працевлаштування, чоловік звернувся за допомогою до Уманського міського центру зайнятості. Фахівці запропонували безробітному розпочати власну справу. Євген погодився  і невдовзі став приватним підприємцем та отримав одноразову виплату допомоги по безробіттю на розвиток підприємницької діяльності та започаткував власний бізнес.

Тепер Євген – підприємець, який надає послуги з комп’ютерної діагностики та електротехнічного обслуговування легкових автомобілів. Чоловік має великий досвід у цій справі та й освіта відповідна – «електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». У власних гаражах він облаштував робочі місця та закупив необхідне обладнання. Він переконаний, що висока якість послуг та широкий асортимент робіт за доступними  цінами сприятиме успішному веденню бізнесу.

«Військова служба загартовує, а надто та, - яка проходить у період воєнних дій. Ти починаєш дивитися на життя зовсім під іншим кутом зору, цінуючи і використовуючи усі можливості, які дарує доля», - зазначає Євген.

Уманський МЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100