реклама
Sucurity Police

реклама

Як результат ефективної співпраці з платниками, громадськими організаціями та взаємодії з органами місцевого самоврядування фіскальна служба Черкаської області забезпечила надходження до бюджетів всіх рівнів понад 5 млрд. грн. податків, зборів, платежів.  Вказана сума на мільярд  гривень більше, ніж за перше півріччя 2017 року.

На розвиток місцевих громад бюджети Черкаської області отримали 2,9 млрд.грн. податків. Поставлені міськими та районними радами завдання  перевиконано, додатково надійшло 235 млн.грн. У порівнянні з минулим роком надходження більші на 530 млн.грн.

У кошик пенсійного фонду надійшло 2,15 млрд.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Темп до минулого року – 127 відс., додаткові надходження становлять 457 млн.грн.

За рейтингом Міністерства фінансів України Черкаська область серед найкращих в Україні за темпом сплати по податку на доходи фізичних осіб. Один із чинників цього – операція «Урожай», яка успішно реалізується на Черкащині і загалом в Україні. Торік, саме завдяки операції «Урожай», місцеві бюджети нашого краю отримали додатковий мільярд гривень податків. Цього року очікується вдвічі більше.

Такі досягнення стали можливими завдяки відповідальному ставленню платників реального сектору економіки до легалізації робочих місць, заробітної плати та чесної сплати податків. Фіскальна служба перевіряє виключно тих, хто не бажає працювати у правовому полі, мінімізує доходи, ухиляється від оподаткування, застосовує різного роду схеми. Це викликає негатив і критику роботи служби, та спроби маніпулювання громадською думкою.

Але несумлінних платників на Черкащині  мало і стає дедалі менше.

Головне управління ДФС в області закликає до порозуміння і об’єднання зусиль задля досягнення  рівності умов роботи і сплати податків для всіх.

Фіскальна служба знає проблемні питання, працює з резервами, покращує свій сервіс та прагне досягнути ще більш позитивних результатів.

Відмічаючи суттєве зростання рівня добровільної сплати податків, дякуємо платникам за сумлінне виконання зобов’язань, що є свідченням патріотизму і вкладом у розвиток нашої країни та області.

ДПІ у м. Черкасах

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Вова 11.07.2018 11:55
Як послухаєш про наповнення бюджету і бюджету пенсійного-все йде з перевиконанням плану на сотні млн. грн. А до чого не торкнись-немає коштів, ще й позичаємо по всьому світу. Як так? Це ж з якою швидкістю потрібно красти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкащанин 11.07.2018 09:12
ДФС не назбирала кошти, а підрахувала сплачені платниками податків кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100