реклама

реклама

Жнива набирають темпів у всіх сільськогосподарських підприємствах області. Поруч із аграріями традиційно працівники ДСНС. Від світанку інспекторський склад районних підрозділів Управління ДСНС перебуває на полях господарств, де фаховими порадами допомагають аграріям зберегти вирощений врожай від вогню.

IMG_20180709_091651

Спілкуючись із механізаторами, працівниками, керівниками господарств рятувальники нагадують основні правила безпеки для зернозбиральної техніки, слідкують аби на полі не з‘явилася несправна автомобільна техніка.

20180709_105049

Як відомо, основними причинами виникнення пожеж на хлібних ланах є нехтування правилами безпеки, необережне поводження з вогнем, користування відкритим вогнем як то випалювання стерні, та порушення правил експлуатації машин та агрегатів. Тому перебуваючи поруч із хліборобами, рятувальники особливу увагу приділяють саме інформаційно-профілактичним заходам та роз‘яснювальній роботі.

20180709_104224

Так, лише днями, фахівці ДСНС Лисянського та Драбівського районів побували у 5 господарствах, де наразі тривають жнива та вкотре наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час збирання та заготівлі урожаю.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100