реклама

реклама

У Соснівському районному суді м. Черкаси продовжують розгляд справи по вбивству корсунського журналіста Василя Сергієнка. Сьогодні колегія суддів вирішувала питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваним. Нагадаємо, на минулому засіданні їм дозволили перебувати під конвоєм безпосередньо в залі суду, а не в скляному огородженні, передає кореспондент «Вичерпно».

Під час засідання підозрювані заявили, що вони «отримали моральні травми», а їхні адвокати вимагають зміни запобіжного заходу.

Соснівський районний суд ухвалив повернути прокурору обвинувальні акти відносно Воронкова, Горбенка, Завражина, Русіна, Недибалюка та Мельника для усунення недоліків. За рішенням суду підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, а саме Воронкову, Мельнику, Недибалюку та Горбенку.

Компетентними органами будуть розглянуті скарги підозрюваних, зокрема, ті, в яких вони заявляють про незаконне затримання. Також буде розглянута скарга Мельника про нібито несвоєчасне надання йому медичної допомоги.

Таке рішення суддівської колегії присутні на засіданні активісти зустріли оплесками.

sud-710x434

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100