реклама

реклама

24 навчальні заклади Черкаського району днями отримали 671 ігровий набір LEGO «Play Box» та «Six Bricks» («Шість цеглинок») на кожен перший клас відповідно до розподілу Міносвіти.

7a0fedcef13e85a941dc364a9cbe4e6e_L

Набори школи отримали безкоштовно відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння, підписаного Міністерством освіти та науки з компанією The LEGO Foundation. Про це повідомляють «Сільські обрії».

- Дітей за допомогою нового обладнання вчитимуть алгоритмічно мислити, домовлятися та досягатися компромісів, експериментувати та аналізувати результати. Першокласники вчитимуться розуміти прості математичні моделі та використовувати їх для вирішення проблемних завдань, робити і перевіряти припущення, зосереджуватися, бути ініціативними, працювати командно, складаючи свої "цеглинки" в одну побудову, - коментують у відділі освіти Черкаської РДА.

Нагадаємо, відповідно до програми Нової української школи кошти з державного бюджету на придбання комп’ютерної техніки, сучасних меблів та дидактичні матеріали зайшли кошти у сумі майже 1,7 мільйона гривень. Натепер тривають тендерні процедури по їхній закупівлі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100