реклама

реклама

“Чужий чоловік зачинив у хаті мою доньку з онукою. Врятуйте дитину, вони у провулку Зелений…” – таке повідомлення о 16:40 днями надійшло патрульним Черкас від жительки Лисянського району.

Без імені2

Про це повідомляють у патрульній поліції Черкащини.

Жінка розповіла, що донька разом із дівчинкою поїхали до міста, аби відвідати дитячого стоматолога, але за кілька годин зв’язок між рідними втратився.

Отримавши номера телефонів, патрульні дотелефонувалися до дівчинки, проте точної адреси дитина повідомити не могла, бо дуже була наляканою і не орієнтувалася в незнайомій місцевості.

На щастя, дівчинка легко йшла на контакт з поліцейськими, описувала будинок, двір та усе навколо.

У провулку Зеленому пошуки не давали жодних результатів. Тоді інспектори вирішили обстежити сусідні вулиці й провулки. Лише через деякий час вдалося встановити місце перебування малої - будинок у провулку Гвардійський.

З'ясувалося, що мати дитини в цей час спала в кімнаті з чоловіком. 40-річна жінка та 49-річний черкащанин, щойно познайомившись, пішли разом випивати, а потім лягли спати й залишили 9-річну дівчинку без нагляду.

Зараз справою зайнялася ювенальна превенція Черкаського відділу поліції, саму ж дитину було доставлено до реабілітаційного центру, що на вулиці Чайковського, повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 влад 16.07.2018 01:02
Цитую Перехожий:
В багатьох країнах Європи, а особливо у США у таких горе-батьків дітей відбирають відразу. І потім з них виростають нормальні люди.

Ссылку на источник информации в студию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Перехожий 15.07.2018 22:22
В багатьох країнах Європи, а особливо у США у таких горе-батьків дітей відбирають відразу. І потім з них виростають нормальні люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100