реклама

реклама

9-11 липня 2018 року у місті Черкаси відбувся тренінг «Молодіжний працівник» за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, в якому взяли участь представники Черкаського обласного центру зайнятості.

Тренінг реалізований в рамках Програми «Молодіжний працівник», що ініційована Міністерством молоді та спорту України, Державним інститутом сімейної і молодіжної політики та Програмою розвитку ООН в Україні.  Організатори тренінгу: Молодіжний Ресурсний Центр та Державний інститут сімейної та молодіжної політики.

молодь(1)

Програма «Молодіжний працівник» є:

- складовою Дорожньої карти реформ молодіжної політики;

- одним із пріоритетів Державної соціальної цільової Програми «Молодь України 2016-2020»;

- інструментом впровадження європейських підходів та стандартів молодіжної роботи в Україні.

молодь

Мета Програми:

– підвищити кваліфікацію молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі задля ефективної розробки та реалізації молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях;
– налагодити ефективний діалог між держструктурами та громадянським суспільством;
– надати інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

молодь

Участь у триденному тренінгу також взяли представники державних установ та громадські активісти Черкащини, які працюють із молоддю. Тренерами були заступник директора ЧО Молодіжний Ресурсний Центр Володимир Панченко, представник МГО «ПЛАСТ-НСОУ» Даниїл Майоров  та Олена Левченко.

Протягом 3-х днів учасники вивчали основи молодіжної політики, її значення для громади, а також компетенції, необхідні молодіжним працівникам для ефективної роботи. Учасники, що успішно закінчили навчання, отримають державні сертифікати про проходження базового тренінгу за Програмою «Молодіжний працівник».

Відділ організації профорієнтації ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100