реклама

реклама

У Черкасах виявлено 1270 дерев, уражених омелою. Такими є результати Комісії з обстеження зелених насаджень, які вона проводила протягом січня-лютого поточного року.

Із цих дерев 79 потребують видалення – уражено омелою понад 60% гілок. На решті ж дерев необхідно видалити гілки, інфіковані омелою.

Із 1270 дерев 580 – це дерева, яка перебувають на територіях СУБів, лікувальних та навчальних закладів, кладовищах, підприємствах міста. Тому балансоутримувачі цих територій мають видаляти чи проводити обрізку дерев, уражених омелою, власним коштом. Найбільше таких дерев на території ЗОШ № 6, Третьої міської лікарні, на територіях цвинтарів.

Цього року в бюджеті міста передбачено 300 тис. грн. на видалення та обрізку дерев, уражених омелою, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 choe 21.02.2012 11:34
певний час в місті не вбачали ніякої проблеми в наявності аварійних дерев. деякі власники зелених насаджень поняття не мали про те, що гілки дерев треба обрізати власним коштом.
Черкаський міський РЕМ аби запезпечувати надійне електропостачан ня часом виконував не властиву енергетиках функцію - обрізати дерева. Коли вдома не маємо світла - чи знаємо ми про причину його відсутності? А фахівці радять обрізку дерев проводити до початку весни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100