реклама

реклама

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Черкаської міськради заступник міського голови Ігор Коломоєць дав департаменту економіки та розвитку протокольне доручення знайти альтернативне місце для ярмарку, який розташований  на площі 700-річчя. Оскільки така вулична торгівля  захаращує довколишню територію, зокрема, прилеглий  фонтан.

image.php2 – Площа та водограй – мають символічне значення для міста. Вони присвячені річниці заснування Черкас. І хоча зараз фонтан не працює та потребує реконструкції,  вважаю, що це не є приводом для захаращення площі торговими точками, – коментує ситуацію Ігор Коломоєць.

Подібної думки дотримується  і заступник міського голови Юрій Ботнар, який  запропонував знайти альтернативне місце для  ярмарку, аби така торгівля мала упорядкований вигляд.

До речі, також усі присутні члени виконкому одноголосно підтримали  передачу фонтану на площі 700-річчя на баланс КП «Черкасиводоканал». Адже фонтан потрібно реконструювати і створити для мешканців мікрорайону гарне  місце для відпочинку.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Черкасчанин 17.07.2018 20:36
Еще бы заодно снести к х...м "архитектурный шедевер" перед Сильпо и площадь стала бы похожа на площадь,а не вотэтовотвсе.И да- не забыть в процессе скамеечки,подсв етку,урны для мусора,плиточку ровную,цветники и будет совсем как в Европах.И патруль для профилактики на постоянной основе.Чтоб и жителям удобно и им далеко не бегать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 бывший 17.07.2018 18:56
Можна перенести на стадіон рафзаводу або Черкаську нафтобазу. А на старому місці що,поющие фонтани спорудять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ти ба 17.07.2018 16:26
Вот интересно, водоканал содержит фонтаны за счет своей прибыли или такие объектики входят в расчет тарифа за воду???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 стабилизец 17.07.2018 14:08
перевод: площадь заставить собачими будками подобно рэконструирован ной тэрытории перед сильпо, центральным рынком и т.п. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100