реклама

реклама

Нещодавно фахівцями Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено «День відкритих дверей» у Звенигородському будинку-інтернаті для інвалідів та престарілих людей за участю 17 шукачів роботи.

Для учасників заходу було організовано екскурсію закладом, яку проводив директор закладу Василь Чорновіл. Він ознайомив гостей з роботою геріатричного та психоневрологічного відділення, маніпуляційного, стоматологічного кабінетів та кабінету фітотерапії, де підопічні мають можливість прийняти необхідні процедури та отримати кваліфіковану медичну допомогу.

буд інтерн (2)

Директор також детально розповів про особливості діяльності будинку-інтернату, наголосивши, що: «В інтернаті широко розвинена лікувально-трудова терапія для молодих людей з інвалідністю, які із задоволенням працюють на підсобному господарстві та здійснюють догляд за тваринами, а також реалізують свої творчі вміння у швейній майстерні. Підопічні інтернату мають змогу навчатися та активно відпочивати – у закладі діють бібліотека, кімната духовності та музей історії будинку-інтернату, а також актова зала, де проводяться заходи з нагоди релігійних та державних свят».

буд інтерн

За словами Василя Чорновіла приміщення закладу розраховане на 330 ліжко-місць. Підопічних обслуговує 244 працівника колективу, серед яких 10 лікарів, 15 медичних сестер, 120 осіб молодшого медичного персоналу, а також створено соціально-психологічну службу.

У свою чергу заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт детально розповіла про співпрацю районної філії Черкаського ОЦЗ з цим підприємством. Зокрема зазначила, що з початку поточного року за сприяння служби зайнятості до інтернату працевлаштовано 11 осіб з числа безробітних.

Також звернула увагу присутніх на соціальні послуги, які надає служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення».

На завершення заходу – відповіді на запитання, проведення індивідуальних бесід роботодавця та безробітних громадян.

Звенигородська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100