реклама

реклама

Вироком Золотоніського міськрайонного суду від 10.07.2018 засуджено мешканця м. Золотоноша до позбавлення волі за збут психотропної речовини.

Прокуратура В ході судового розгляду встановлено, що 27-річний мешканець м. Золотоноша, у невстановлений слідством час та місці, всупереч встановленому законом порядку обігу психотропних речовин, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та бажаючи настання їх шкідливих наслідків, умисно, з метою подальшого збуту, незаконно придбав та зберігав психотропну речовину «Амфетамін», яку в подальшому в лютому 2018 року, перебуваючи в м. Золотоноша незаконно збув, продавши за грошові кошти в сумі 300 грн. (триста гривень).

Чоловік був раніше засудженим за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобі, на шлях виправлення не став та продовжив свою злочинну діяльність.

Дії правопорушника кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України, а саме незаконне придбання та зберігання психотропної речовини з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинений особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 308-310 КК України.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив злочинця та призначав покарання у вигляді позбавлення волі терміном 4 роки.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100