реклама

реклама

127 тендерних процедур на суму 372 млн грн уже оголошено через систему Prozorro для середнього і поточного дрібного ремонту й експлуатаційного утримання доріг місцевого значення.

Дорога

Про це під час понеділкової координаційної наради в Черкаській ОДА повідомив директор департаменту інфраструктури, розвитку та утримання мережі автомобільних доріг місцевого значення Сергій Чубань.

Він нагадав, що на підставі пропозицій місцевої влади в облдержадміністрації було ухвалено розпорядження, яким сформовано перелік об’єктів для проведення ремонту. Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області», якому делеговано повноваження замовника при здійсненні закупівель робіт та послуг, оголосило 127 тендерів, серед яких 93 – на поточний середній ремонт, 32 – на поточний дрібний ремонт і 2 – на експлуатаційне утримання доріг. 24 тендери скасовано.

Станом на 13 липня укладено 30 договорів на проведення ремонтних робіт та розпочато такі роботи в Драбівському, Золотоніському, Звенигородському, Кам’янському, Катеринопільському, Лисянському, Монастирищенському, Смілянському, Уманському, Христинівському, Черкаському, Чигиринському, Чорнобаївському, Шполянському районах та у місті Сміла.

По трьох об'єктах поточного середнього ремонту (у Канівському і Христинівському районах) роботи завершено.

Але так і не складено проектно-кошторисну документацію на поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення Сміла – Березняки – ст. Райгород – Кам’янка (в межах Смілянського та Кам'янського районів) та вулиці Незалежності міста Золотоноша.

Для покращення технічного стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення районам було доведено здійснити співфінансування в обсязі 30% від виділених коштів за рахунок субвенції з державного бюджету. Станом на понеділок виділила в повному обсязі тільки Канівська районна державна адміністрація, частково Городищенський, Драбівський, Смілянський, Чорнобаївський та Шполянський райони, решта не виділили.

– Також хочу наголосити, що нам всім необхідно розпочати роботи по підготовці до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років та приділити увагу покращенню технічного стану автомобільних доріг, які збігаються з туристичними маршрутами і маршурами вивозу урожаю 2018 року з урахуванням коштів місцевих бюджетів районних, сільських, селищних рад, – додав Сергій Чубань.

2018-07-16 09.40.31

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #4 Сотник 18.07.2018 11:03
Цитую Антон:
Тендерные процедуры надо проводить в феврале, а не прокручивать это бабло через банки, набивая собственные карманы.

Кого Ви хочете повчити,- губернатора, у котрого вся родина пов'язана з банківською діяльністю?! Та чхати вони хотіли на ті дороги, коли такі "бабкі" можна пристроїти на вигідні депозити, де кожний день- на вагу золота!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Антон 18.07.2018 09:50
Тендерные процедуры надо проводить в феврале, а не прокручивать это бабло через банки, набивая собственные карманы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Шарафутдінов Еркін. 18.07.2018 09:38
Друга половина літа. Чиновники оголошують тендер на ремонт доріг. Дурдом "Веселка" За що ми їм плати такі самашедші зарплати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Прогноз 18.07.2018 09:26
Дивись під осінні дощі й розпочнеться робота. Як завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100