реклама

реклама

Створити цьогоріч як мінімум по два нових сільськогосподарських кооперативів у кожному районі Черкащини – таке завдання поставив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Коси Про це він нагадав під час понеділкової координаційної наради в ОДА.

Важливим напрямком роботи обласної влади є розвиток тваринництва в особистих селянських господарствах. Приорітетом є підвищення якості продукції, що виробляється селянами, та підвищення дохідності виробництва. З цією метою проводиться робота із створення обслуговуючих кооперативів.

Як повідомив начальник управління агропромислового розвитку Ігор Колодка, на Черкащині зареєстровано 114 сільгоспкооперативів, з них діючих 84. За напрямами діяльності вони поділяються на: 18 з обробітку землі та збирання врожаю, 27 молочарських, 23 м’ясних, 10 плодоовочевих та 34 інших.

Цього року створено 3 кооперативи (СОК «Патріот» Городищенський район, СОК «Ласунка» Золотоніський район та СОК «Відродження й розвиток» Кам’янський район).

Розвиток кооперативного руху на селі є одним із напрямків реалізації Стратегії розвитку Черкаської області до 2020 року. Розроблена та діє обласна програма підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на період до 2020 року.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Забористый план Ткаченко 19.07.2018 07:50
Лишь бы по его приходу не наступило головокружение. От успехов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100