реклама

реклама

Під час засідання оперативного штабу не могли не обговорити проблему боргів КП «ВодГео» перед Обленерго і загрозу відключення електроенергії.

original-1324384550-500x300 Знову прийшло попередження, що через невиплату заборгованості, 20 липня КП «ВодГео» можуть відключити світло, тому Сміла може знову залишитись без води, повідомляє «smila-ua».

Представник Обленерго і Смілянського РЕМ розповів про більш як 4 млн грн боргу водоканалу. Що домовлялись його реструктуризувати, але гроші ніхто не платить. Обленерго не може постійно робити поблажки для КП «ВодГео», кредитувати смілянський водоканал, тому що самі перебувають у скрутному фінансовому становищі.

Проте заступник начальника управління департаменту містобудування, архітектури та ЖКГ Черкаської ОДА Алевтина Подкопаєва від імені облдержадміністрації подякувала Обленерго за терпіння і лояльне ставлення до КП «ВодГео». Просила знову піти на поступки. Адже у боргах КП «ВодГео» також винна держава, яка невчасно розраховується за субсидії. Алевтина Подкопаєва просила представників РЕМу почекати до вересня, бо зараз усі посадовці ідуть у відпустки і фінансові питання й перегляд тарифів не вирішуватимуться.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100