реклама

реклама

Смілянські волонтери і активісти місцевої зоозахисної громадської організації «4 лапи» рятують від смерті собаку породи алабай. Її знайшли на трасі «Сунки-Сміла» з простреленими лапами. Поруч було восьмеро цуценят.

2018-07-18-собака

Про це пише «smila-ua» з посиланням на сторінку у Фейсбуці Юлії Данільченко із громадської організація "4 лапи".

За її словами, у бідолашної собаки були дві лапи прострелені дробом, на одній кістка перебита, на другій – кістка в пил.

«Відвезли собаку спочатку до Черкас, там не прийняли, відвезли в Яблунівку. Женя прийняв, поставив пластину. Останній дзвінок Іванні Сентіщевій, яка взяла алабая на перетримку», – зазначає Юлія Данільченко.

І додає, собаці наразі набагато краще. Ветеринари кажуть, вона кульгатиме, адже одна лапа у неї буде коротша на кілька сантиметрів. Але тепер головне, аби вона встала, все інше – дрібниці.

2018-07-18-собака1

«Величезне спасибі всім, хто допоміг грошима, словами, хто так переживає всю цю історію. У коментарях одна жінка написала, що саме ця собака когось покусала. Є ймовірність того, що через це в неї стріляли. Можна знайти стрілка. Але, як правило, ніхто цим займатися не буде», – констатує Юлія Данільченко.

Вона говорить, що собака дуже спокійна. Як би боляче їй не було - виляє хвостиком. Спокійно переносить всі процедури, хоча вони досить болючі. А цуценята такі чудові, вже їдять самі, але й смокчуть мамине молоко.

Аби виходити постраждалу від нелюдів собаку, волонтерам конче необхідна допомога і підтримка. Зокрема, треба памперси дорослі №2, крупу і по можливості – м'ясні харчі. Годувати всіх потрібно. Адже трьох цуценят волонтери вже прилаштували, а залишилося ще п’ятеро.

Усім добрим серцем людям нагадуємо картку ПриватБанку 5169 3305 1111 0949, куди можна скидати кошти на порятунок собачої родини, яка постраждала від двоногих звірів у людській подобі.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 чч 27.01.2019 14:37
Сколько вони изза псины
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Гость 21.07.2018 00:16
Желаю поскорее появиться в жизни и этой потерпевшей от плохих людей собаки и её щенков добрых умных понимающих и ответственных хозяев. Добро всегда побеждает зло. А тех кто так с собакой поступил - пусть найдет наказание. Гость.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Гость 21.07.2018 00:11
Эта собака прежде всего мать в отличие от имеющихся среди людей женских особей. И могло быть так что она честно защищала своих детей, может поэтому так с ней плохие люди и поступили. Но добро всегда побеждает зло. Я желаю скорейшего появления в жизни и этой собаки и её щенков настоящих любящих ответственных хозяев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 таня 20.07.2018 23:40
давайте поддержим финансово
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 стабилизец 19.07.2018 12:31
Цитую Чорнобаївець:
Як добре, що э такі Люди.
Подяка Вам і Підтримка.

единицы на сотни тыщ маньяков и равнодушных хомяков.респект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Чорнобаївець 18.07.2018 23:10
Як добре, що э такі Люди.
Подяка Вам і Підтримка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100