реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно чоловіка, що є переміщеним з тимчасово окупованої території України, за вчинення шахрайських дій.

Прокуратура Встановлено, що дана особа з корисливих мотивів, маючи умисел, направлений на заволодіння чужим майном шляхом обману, з метою отримання бюджетних коштів у вигляді щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в порушення вимог чинного законодавства подавала заяви про виплати допомоги та відсутність змін, що впливають на призначення грошової допомоги, достовірно знаючи про наявність у своїй власності житла та відсутність правових підстав на отримання вказаного виду допомоги.

Внаслідок вищезазначених дій заподіяно матеріальної шкоди державним інтересам в особі Управління праці та соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації Черкаської області.

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство, тобто заволодіння  чужим майном шляхом обману).

Разом з цим, зазначений  випадок не є поодиноким, поліцією і надалі вживатимуться заходи щодо розслідування кримінальних проваджень у даній сфері, вказана діяльність перебуває на контролі Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція вказаного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Громадянин 20.07.2018 17:13
Про який розмір шкоди взагалі йде мова, чому прокуратура не повідомляє про це?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 стас 20.07.2018 10:46
Тут питання не в дії! Питання-в замовленні.Важливо для наших "ЗМІ" -"внутрішньо переміщена...",тобто звідти... Ось вони які,переміщені! Наші такого не зроблять! Далі-висновок.Який? Ну,АТО ,наприклад...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Перехожий 19.07.2018 22:07
Знову слова старої пісні:"Если кто-то кое где у нас порой..." По такому змісту кому це цікаво?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100