реклама

реклама

Сьогодні о 7-й ранку до перепускного пункту заводу дитячого харчування “Еконія” увірвались шестеро чоловіків. Завів до службового приміщення їх місцевий житель.

Ekoniya-1

Заявили гості, що мають рішення суду про начебто зміну власника підприємства, датоване 11 липням. Також надали протокол загальних зборів нового трудового колективу. На місце подій за викликом одразу ж прибули поліція охорони і наряд із райвідділу, повідомляє «zolotonosha.ck.ua».

Незвані гості людей не провокували, проте через конфліктну ситуацію завод мусив припинити виробничий процес та відвантаження продукції. До вирішення питання були зачинені ворота, а всі вантажівки, що приїхали зранку до міста, повернулись назад.

Ekoniya-5

Вже за годину під стінами підприємства зібрались близько сотні золотонісців. Передусім більшість представників міської влади на чолі з міським головою, місцеві депутати, а також громадськість.

Прибув на місце і так званий новий власник, діалог з яким не склався. Рішення суду надавати той відмовився, посилаючись на те, що воно знаходиться у поліції. До закликів щодо конструктиву у вирішенні подібних питань не дослухався.

Поліція тим часом затримала до з’ясування обставин усіх незваних гостей, що весь цей час перебували на території прохідної.

Ekoniya-6

Рецепт невдалого рейдерства виявився доволі простим та винахідливим. Про його суть на місці подій розповіла директор компанії “Econia Ukraine” Ірина Варагаш. За її словами, колізія полягає в тому, що магазин, котрий розташований на вході до заводу, має точно таку ж адресу, що й підприємство. Торгова точка не перебуває у власності “Еконії”, тому вже не вперше спливають рішення суду про відчуження майна на Шевченка 24.

– Які б сфабриковані дії не відбувалися, згідно з Державним реєстром, об’єкт наш. А цей магазин неодноразово перепродували і за рахунок аналогічної адреси намагались захопити всю територію. Зараз над цим працюють юристи, ситуація буде вирішуватися тільки в законному полі разом з юристами. Маю надію, що за день-два питання повністю вирішимо. Підприємство працює і продовжує розвиватися в рамках закону, – коментує подію Варагаш.

Ekoniya-8

Задля уникнення повторення подібних випадків посадовці та депутати на місці запропонували нарешті надати різні адресні номери двом об’єктам. Ірина Варагаш пропозицію прийняла, а також висловила вдячність золотонісцям, що вийшли на захист місцевого підприємства.

– Хочу подякувати громаді за підтримку. Ми її відчуваємо. Це найперше, що допомагає нам триматися. Колектив ставиться до цього мужньо і з розумінням. Ми будемо в Золотоноші, будемо працювати та сплачувати податки і ніхто нас не зупинить! Дуже шкода, що в нашій країні часто немає захисту для підприємців в таких ситуаціях. А це все наші ризики і витрати, які складно компенсувати, – резюмувала Варагаш.

Аналогічну позицію висловлюють у міській владі, наголошуючи на тому, що в Золотоноші будь-які незрозумілі схеми втілити буде складно.

– Наше місто – це одна велика родина. Тому й всі сьогодні сполохалися після такої звістки. Хочемо звернутися до усіх, хто зазіхатиме на підприємства, де працюють наші люди. Громада прийде на допомогу в будь-якому разі. Тим більше тут, на “Еконії”. Бренд, який також виступає і в ролі візитівки Золотоноші, а його власники та колектив дуже активно співпрацює із Золотоношею, – прокоментував подію міський голова Віталій Войцехівський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 Вася 19.07.2018 14:51
Войцехівський нормальний мер. Не дав уродам захопити майно, сам вийшов на переговори, не побоявся. Аби усі такі мери були
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Войцех Звєздінський 19.07.2018 14:28
На фоні того, що відбувається у Золотоноші, як мінімум по-дурному виглядять слова тіпа мера: "Наше місто – це одна велика родина".
А хто ж рішення в судах проштовхує про зміну власників золотоніських підприємств - з Алма-Ати хтось чи таки місцевий?
А хто спалив гральні автомати разом з живою людиною - шпійон з Буенос-Айреса чи таки конкурент з місцевих?
Правильно тобі на збиту льотчицю натякнули - після тьорок із Надькою Савченко ти став якийсь занадто борзий і відірваний від золотоніських реалій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 черкассы 19.07.2018 14:11
Мохновщина, во что страну превратили :-* Получили демократию - пожинайте плоды!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Місто чорнобривців? 19.07.2018 13:56
ЗОЛОТОНОШУ ПОРА НАЗИВАТИ "МІСТОМ БРИТИХ У ЧОРНОМУ" 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 КВН 19.07.2018 13:41
Войцехівський, що у тебе в тій Золотоноші твориться?! То підривають і вбивають у гральних притонах, то підприємства дерибанять...
Це тебе Надька Савченчиха навчила, з якою ти цілувався? Дивися, бо так скоро черкаські торпедівці почнуть до тебе їздить твій "досвід" переймать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100