реклама

реклама

Неформальна зустріч з патрульною поліцією та дільничними пройшла вчора в Придніпровському районі. Захід відбувся у межах проекту «Безпечна громада – спільна відповідальність. 1531987019_img_9384

Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Під час заходу жителі мікрорайонів «Дніпровський» та «Черкаський» мали змогу поговорити з патрульною міліцією, дізнатися більше про специфіку роботи дільничних, а також взяти участь в конкурсах та вікторинах.

– Раніше дітей лякали, що дядя-поліцейський забере, якщо не будуть слухатися. Ми хочемо зламати цей стереотип і пояснити, що до нас можна і потрібно звертатися за допомогою. Ми проводимо профілактичні бесіди стосовно правопорушень, як громадських так і правил дорожнього руху. Розказуємо як потрібно правильно переходити дорогу, як орієнтуватися по знаках, – зауважує інспектор зв’язків з громадськістю, лейтенант поліції, Юлія Сліпченко.

На думку жителів зазначених мікрорайонів цей захід важливий як для дорослих так і для дітей, адже під час зустрічі всі учасники дізналися більше про роботу правоохоронців, дільничних та правила поводження в громадських місцях. Своїми думками поділилася бабуся, Світлана Максимова, яка привела онуків на захід: «Дійсно, такі заходи необхідно проводити, щоб діти знали правила дорожнього руху, вміли правильно поводитися на дорозі й убезпечили себе від небезпеки».

Окрім вікторин та конкурсів, за які учасники отримали солодкі призи, кожен охочий мав змогу відчути себе «поліцейським» і сфотографуватися в патрульній машині.

Як зазначила керівниця проекту, Марина Здоровець, такі інформаційно-просвітницькі зустрічі планують провести ще в п’ятнадцятьох мікрорайонах. Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства.

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Ван Гог 20.07.2018 09:47
Ну, забрать не забере...але нічого й путнього не дасть...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 сбу 20.07.2018 09:07
при міліції був порядок і спокій!!! А тут пластмас не справляється з бомжом. і бабок ганяє за торгівлю насіння гарбузового та сонящникового :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Антистец 20.07.2018 07:50
Что дядя-полицейский способен забрать, допустим, нациста-активиста, вломившегося в госучреждение, действительно постепенно становится мифом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Роман 19.07.2018 22:56
«Раніше дітей лякали, що дядя-поліцейський забере, якщо не будуть слухатися. Ми хочемо зламати цей стереотип і пояснити, що» тепер забрати може і тьотя-поліцейська :lol:
«щоб діти знали правила дорожнього руху, вміли правильно поводитися на дорозі й убезпечили себе від небезпеки» - ех, ще б самі ті поліцейські все це знали і вміли не тільки в теорії, а ще й на практиці... Не так давно спостерігав досить сумну картину спроби регулювання руху такими горе-поліцейськими на одному з перехресть бульвару Шевченка. Уявіть собі картинку: на перехресті метушиться близько півтора десятка дорожників у жовтих світловідбивних жилетах з різним інструментом, шум, гуркіт техніки, за півтора-два метри до цієї метушні у точнісінько такому ж жовтому жилеті стоїть поліцейський, якось незрозуміло махаючи руками (на жести регулювальника, описані в правилах, це було геть не схоже!), при цьому працює світлофор. Цього регулювальника у метушні на перехресті ніхто навіть не бачить на фоні робітників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Перехожий 19.07.2018 22:10
Раніше у тих книжках, що я читав у шкільному віці дітей та й не тільки, лякали поліцаями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Гонта 19.07.2018 20:46
не смішіть "звізду", вона і так смішна))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100